خرید آسان و آسوده

سایت های مورد نیاز شما

اگر نیاز به اطلاعات مختلفی دارید به سایتهای زیر رجوع کنید.

۱۳۸۷ تیر ۲, یکشنبه

مراحل کشت قارچ های خوراکی

1- گونه :
اول گونه مورد نظر خود را اتنخاب کنید.
Pleurotus cajorcajo
Pleurotus eryngii
Pleurotus ostreatus
2- محل مناسب :
اتاق مسقف و دارای فضا برای تهویه
3- ابزار آلات :
دماسنج
مهتابی
شلنگ آب
کیسه نایلون
کاه خشک
بذر قارچ صدفی ( گونه مورد نظر )
3- مراحل کار :
مقدار کاه خشک و باران ندیده را به مدت 1 ساعت می جوشانیم .
بعد از سردن شدن بذر قارچ صدفی با مخلوط می کنیم .( 2% کاه مرطوب یعنی به 10 کیلو 200 گرم بذر می زنیم .)
کم و زیاد زدن بذر باعث افت محصول می شود .
بعد کاه را داخل نایلو یا کیسه خیار می کنیم .
بعد از 2 روز نایلون را سوراخ می کنیم تا تهویه انجام شود .
بعد از 14 روز در روز 15 نایلون بوی خوبی می دهد و پشه جمع می کند. در این روز سوراخ هایی به قطر 1.5 سانتیمتر به فاصله 10 سانتیمتری از هم میکنیم .
برای 10 کیلو کاه 30 تا 50 تا سوراخ .
وقتی کلاهک ها ظاهر می شود رطوبت نسبی را بالا می بریم.
در هر بار 3 تا 4 بار برداشت می شود .
از 4 کیلو کاه مرطوب تا 1 کیلو قارچ بدست می آید.
مشحصات کیسه :
ابعاد 50 تا 75 سانتیمتر
سوراخ ها ایجاد شده 1.5 سانتیمتر به فاصله 10 سانتیمتری از هم
مشخصات اتاق :
دما : برای کلاهک ها 20 تا 28 درجه سانتی گراد
نور : به مدت 10 روز بعد از 15 روز 2 تا 4 ساعت در روز ( 24 ساعت ) با مهتابی
رطوبت نسبی : 85% برای بالا بردن رطوبت نسبی با آب دیوار سیمانی را خیس کنید.
تهویه : 2 تا 3 ساعت در روز
اگر دما بالای 30 درجه رسید با مه پاش دما را پایین می آوریم .
ممکن است به قارچ صدفی حساسیت داشته باشید .

هیچ نظری موجود نیست:

لینک باکس

اگر نیاز به شغل مناسب دارید برای یکبار هم که شده کلیک کنید، ضرر نخواهید کرد.